Daca sunt in vizita in acea tara, as incerca mancare specifica locului de acolo, pentru ca de aia de acasa sunt satul de ea
Daca m-as stabili in acea tara, as manca la fel, bunatati pe care le descopar, specifice locului, dar si mancare traditionala de la noi cu care m-am obisnuit de-a lungul timpului.
Hehe am fost in Grecia normal ca am incercat salatele si tzatzichiul :X .in Franca melcii si scoicile.fructele de mare. e curiozitate
Bucataria locala, asta e o parte spiritului zonei respective, o componenta de baza a tabloului locului respectiv.
As incerca sa mananc ce nu are tara mea, deci mancarurile traditionale ei. Cu bine, Lucien.
Eu incerc sa descopar cate putin din bucataria fiecarui popor. Si asa descopar o parte a traditiei si a culturii poporului respectiv.
Daca-mi place un fel de mancare romanesc, doar nu o sa-l mananc si peste hotare, pentru ca pot sa-l mananc acasa, ori de cate ori doresc.
Ambele.
as incerca mancaruri traditionale despre care am auzit lucruri bune sau rele, sau despre care n`am auzit nimic, dar as mai manca din cand in cand si mancare romaneasca.
De obicei, ce cunosc, dar nu dau inapoi de la noutati, despre care cunosc cate ceva...nu de alta, dar mi se apleaca si ce fac?
Sunt tari unde, pur si simplu nu gasesti mancare ca acasa. eu traiesc in Anglia si multe ingrediente sunt diferite, asa ca gatesc ca acasa cu ceea ce gasesc aici... cand merg in tara caut crap si covrigi...ca aici nu sunt!
De fiecare data incerc ceva traditional, specific zonei respective. Sunt mereu deschisa la nou si chiar imi place sa incerc mereu cateceva
LisaJulie întreabă: