De obicei am mereu la caserola in frigider salata de fructe - hai sa nu-i zic salata, pur si simplu fructe taiate ca sa le pot manca cu furculita.
La scoala am mereu cate un fruct la mine - para, portocala, mandarina, banana.
Rar mi se intampla sa uit sa-mi pun fructul in geanta si atunci imi iau un covrig
Bună.
Prefer fructul dar dacă mi-e fomiță mai tare pap și covrigul!
Pa, pa.
Mi s-a acrit de covrigi. De fiecare dată când îmi iau un covrig aud "domnişoara frumoasă dă-mi şi mie juma' de covrig să vă trăiască copilaşii mei" . Deci un fruct.
Buna.
Prefer mai mult un fruct. De ce? Motivul este ca fructul este mai sanator si chiar daca as manca un covrig nu mi-ar tine deloc de foame.
Un covrig. Chiar daca fructele sunt mult mai sanatoasa parca un covrig tine mai bine de foame.
O banana...e un fruct care tine cel mai bine de foame datorita nr mai mare de fibre
Eu as prefera initial un covrig, insa asta ar insemna sa ma deplasez sa il cumpar, si de aceea raman cu fructul, pentru ca il gasesc in casa
Avand in vedere ca nu tin niciun regim; daca mi se face foame mananc si covrigul si fructul
Eu, sincer, prefer o pizza si asa fac... Cred ca e mai bun covrigul, deoarece iti trece foamea mai repede, parerea mea...