Eram mai mica, la tara, or dat foc la gunoaie, mai multi am luat paine am pus-o pe un bat si o bagam in foc, dupa o scoteam si o mancam.
Răbdări prăjite cu garnitură de ficat cu ceapă, iar la desert compot de ouă cu margarină.
Maioneza cu telina pe paine. Astazi am mancat asa ceva si acum ma doare stomacul si capul si am o stare de greata. Nu mai mananc never maioneza
O albina.Cand(cica)inotam prin bazin.Cand sa iau o gura de aer, am luat la bord apa plus bonus o albina. N-a avut gust bun.La vreo ora dupa ce am inghitit-o am avut niste dureri in stomac.Cred ca incerca sa zboare printre intestinele mele
O prajitura preparata de mine. Era atat de plina de ulei si avea atat de multa coca nefacuta.bleah.
Niste ''dulciuri':prune uscate invelite intr'o zeama ciudatasi cu ceva care ma facea sa vomit.
Am mancat odata la un majorat o maslina care parca era facuta numai din ulei rancezit. mi s`a uleiat toata gura si aveam gust naspa.ador maslinele de aia a fost oribila:-&
picioare de broasca am avut ocazia sa mananc si eu si pot spune despre ele ca sunt chiar foarte gustoase :X apoi stridiile la fel.
Pepenele galben si grepfruitul(sunt alergica la astea)...si atunci cand mananc vomit:d
Icre expirate de o saptamana, mancare de caini si am mancat o cireasa de la o colega ca aduses in plasa cam un kilogram si mancam cu toti colegi in fata scoli si dupa ce am mancat 3-4 cirese fara sa le desfac a observat un coleg ca avea un vierme in cireasa si apoi au luat ciresele din plasa la rand si au vazut ca erau in proportie de 97% cu viermi in ele :-& hai ca ti-am intors stomacul pe dos
Sincer...:tofu(bleah, ce scarbooos!), de la muste)la caracatita, si SPANAC pe care-l detest
Kittler întreabă:
GokuUltraInstinct întreabă: