Am incercat ciorba de burta si...nu e de mine...in rest, nu stiu sa fie ceva care sa nu-mi fi placut sau sa trec in topul celor mai scarboase...nu imi plac macaroanele cu branza, dar astea sunt ok pentru ceilalti
Mezeluri facute in casa, care au fost umplute in matze nespalate, si acum mi se ridica stomacul doar mi-a venit mirosul nu a fost nevoie sa gust
Chiar trebuie sa raspundem? In primul rand cele care nu le-am gustat pentru ca mirosul le-a dat de gol . Dar recunosc ca odata, in Grecia, la un concurs, am mancat de la Rusi un caviar care am crezut... ca imi intoarce tot stomacul pe dos In fine be calm
O mancare de bame. Era baloasa si amara si o facuse o doamna pe care o respectam si o iubeam foarte mult, asa ca am mancat toata farfuria (era batrana si cam uitase sa gateasca, dar atunci o facuse special pentru mine ca o mare delicatesa).
Comandasem niste spaghete milanese la un restaurant de la mare. A fost oribila dupa prima inghititura...am si platit vreo 20 ron pentru ele.
Orice fel de mancare care are peste doua degete de ulei la suprafata ma lasa...
A incercat cineva sa ma serveasca cu o ciorba de peste, in care erau pestisori mici, intregi... mi s-a parut ca inoata printre legume...
Recunosc, nu mancam peste cu placere nici pana in momentul respectiv, dar de atunci nu am mai mancat deloc...doar ton maruntit in conserva...