| Beatrice08 a întrebat:

Care credeți că sunt avantajele și dezavantajele produselor de la McDonald's? Sunt sănătoase sau nu?

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici salata nu e sanatoasa la ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca e o intrebare retorica. Avantajele? Iti satisfaci o pofta. Dezavantajele? Te intoxici treptat, daca esti mare fan. Nu sunt sanatoase, este evident.

| doreal a răspuns:

Nu sunt bune deloc, am avut o vecina care a fost la McDonald's si fost a 2a zi acasa bolnava, cred ca a fost si pe la medic. Nu se merita, mai bine iti iei si iti faci acasa. Macar sti ca tu l-ai facut, daca au gasit si sobo pe unde tineau painea.

| Happyjump a răspuns:

Avantaj: au gust bun
Dezavantaj: sunt nesănătoase

| TheRealDaniel a răspuns:

Avantajul este ca daca iti este foame le gasesti la tot drumul, iar dezavantaje ar fi multe in primul rand, nu sunt sanatoase produsele lor, contin multe grasimi si mult ulei, ceea ce duce la imbolnavirea organismului nostru si obezitate, daca tii la sanatea si silueta ta mai bine nu frecventezi fast-food-ul deloc, mai bine ceva facut acasa, sanatos si mai ieftin.

| Cosmin1I a răspuns:

Nu este nimic sanatos la un meniu KFC sau McDonald's

| jamal000 a răspuns:

Categoric nu sunt sanatoase pentru ca sunt semipreparate congelate ce ulterior sunt gatite si vandute!

Răspuns utilizator avertizat
| LOkk12 a răspuns:

Nu vad nimic sanatos in ele.Le-am consumat in cantitati mari, se stie ca unele contin E-uri cancerigeni si m-am ales cu cancer la sistemul limfatic. Aveti grija ce consumati.Numai bine.

| Vartolomei_Marionela_Si_Ioana_1972 a răspuns:

Nu sunt deloc sanatoase sunt injectate cu tot felul de substante comestibile care ingrasa din prima. sa nu spui ca nu ti-am spus.ai grija la magazinul ala.

| Suleyman a răspuns:

Sunt bune.

| QuadCore21 a răspuns:

Avantaje?
Cancer, metastaze, infuzie de e-uri in hormoni de crestere, tumori, alzheimer, etc...

| QuadCore21 a răspuns:

Monoglutamatul de sodiu creeaza dependenta dar in schimb ruineaza si deregleaza viata tuturor celulelor organismului, creazaq predispozitii pentru mutatii genetice in cadrul ADN-ului celular, lucru care duce la nasteri cu malformatii sau la cancer. sad

| eu1234512345 a răspuns:

Avantajele: Nu trebuie sa astepti 100 de ani, se gasesc parte tot, nu sunt foarte scumpe, restaurantele sunt practice, in sensul ca platesti imediat si ti se da mancarea imediat. Dezavantaje: sunt nesanatose, in sensul ca nici nu stii ce mananci, dar merg de cand ma stiu la McDonald's si nu am patit nimic.

| slayshock1 a răspuns:

La fel ca orice produse fast-food, daca le mananci in exces nu sunt sanatoase, dar daca le mananci ocazional nu e nici o problema happy

| ClassicalNote a răspuns:

La McDonald`s au inghetata la dozator cu gustul copilariei, dar pentru celelalte produse nu m-as incumeta sa ma ingras.Haha!
Sunt de parere ca se exagereaza cu "fast food-ul ucide lent si sigur!", dar adevarul este ca toate produsele din fast food atenteaza la frumusete si sanatate daca sunt consumate des. Toate toxinele se vad la exterior: daca nu provoaca acnee, macar aspect obosit sau neingrijit. Acum depinde si de prioritatile fiecaruia.happy

Întrebări similare