Bună.
Fructele și legulmele sunt și folositoare organismului uman și delicioase!
Pa, pa.
Peştele slab,fara grasime,gratar de pui,legume soté,broccoli cu smantana deasupra,supe de pui, Cartofii (care nu se combina cu carne si se consuma doar cu legume), paine neagra in loc de alba
Orice leguma gatita cat mai slab, carne fiarta sau la gratar, destul de slaba, salate, fructe, cereale, paine, lactate ( cu masura), etc.
Mancarea perfecta este cea care nu face rau niciunui organ, eu prefer in sensul asta carnea slaba, orezul, legume.
Rabdari fierte, rabdari prajite, rabdari coapte (trei mese pe zi) iar la desert rabdari in suc propriu.
Nu exista mancare perfecta, trebuie sa combinam felurile de mancare, fructele si zarzavaturile pentru a putea ajunge la o combinatuie"perfecta".
Depinde de metabolismul fiecaruia daca ne ajuta o mancare sau alta.In general se evita prajirea,grasimea, zaharul, fainoasele si cam tot ce poate avea multe calorii care se asimileaza in fibra musculara sub forma de grasime si nu in energie.
DaciaRomania întreabă: