| Gustos.ro a întrebat:

Care dintre voi iau micul-dejun zilnic si care sar complet peste aceasta masa?

66 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iau micul-dejun zilnic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iau micul dejun zilnic. Consta in doua felii de paine prajita cu ceva..branza, pateu, etc si o cana cu lapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sar complet peste micul dejun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer am mai mult de un an de cand nu mai iau micul dejun.la inceput a fost pentru ca nu aveam timp apoi a devenit obisnuinta.trebuie sa fac ceva in privinta asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iau micul dejun zilnic, daca nu reusesc sa mananc ceva inainte de a pleca la serviciu, trebuie neaparat sa mananc ceva acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stiti ca din totdeauna am stiut ca aceasta masa este foarte importanta si tocmai de aceea nu sar niciodata peste micul dejun. Dupa ce vin de la sala, imi reincarc bateriile cu un ou fiert, sau o salata de rosii, sau cu o branzica fagaras si chiar am o zi sau 2 cu cereale cu lapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua.
Stiu ca aceasta masa are un foarte important rol pentru sanatate si in alimentarea "bateriilor" pentru restul zilei.
Tocmai de aceea nu sar niciodata peste aceasta masa si o tratez cu f mare grija. Paine toast, oua (fierte sau prajite), branzica fagaras si cereale de 2 ori pe saptamana, si salatele de rosii acum in plin sezon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cursul saptamanii micul dejun consta in mancare gatita sau oua (la 06; 00) iar in week-end sendvisuri si cafea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totdeauna iau micul dejun si daca poate sa fie unul copios, nu ma deranjeaza deloc, ba din contra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sar niciodata peste micul dejun, mai ales ca acum astept un bebe. Dar nici inainte de a ramane insarcinta nu evitam micul dejun, peste cina se mai intampla sa sar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare dimineata iau micul dejun cu fetita mea de 1 an si 9 luni deoare ce ea trebuie sa mance. Eu as putea sa renunt la micul dejun si chiar si la cina, dar am o pofta de mancare cat doi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iau micul dejun in fiecare zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar complet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un proverb spune: dimineata mananca singur, la pranz imparte cu prietenii iar seara da la dusmani. Si nu spune degeaba proverbul asa.
S-a demonstrat si stiintific ca asa e mai sanatos. Si da, eu asa imi incep ziua, indiferent de ora la care o incep.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iau micul dejun in fiecare dimineata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea maninanc dimineata, dar cind ma simt rau atunci nu mai sar peste mic dejun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar peste.Nu prea pot manca dimineata.Cand stau acasa mananc o data pe zi happy La work. deja mi foamehappy

| Betty18 a răspuns:

De la 9 ani nu mai stiu ce e ala mic dejunlaughinglaughing...mananc pe la 12-13 atunci e prima masa...asa m-am obisnuitlaughing)

| www a răspuns:

Eu iau micul meu dejunlaughing pe la 2-3.
Mai sunt zile in care trebuie sa ma trezesc de dimineata, atunci nu il iau ca vomit dupa.

| Andreeagen a răspuns:

Eu servesc direct pranzu k de. daca pe ala il apuc:d

| dyav0litza a răspuns:

Micul dejun? Eventual la cina

| nuamnuvreau a răspuns:

Pai in vacanta si cateodata in weekend mananc micul-dejun, In timpul scolii nu am timp de el.

| vykkusor a răspuns:

Eu sar complet peste aceasta masa, uneori pot sa nu maninc nimic toata ziua, dar e ok...

| BeatriceRamo a răspuns:

Poi...cate o data uit sa il mai iau cate o data il iau dar foarte des uitlaughing si cand il iau il mananc in graba pentru ca trebuie sa ajung la sclbig grin...si in vacantalaughing pe la 11 12 cand ma trezescbig grin

| madamanu a răspuns:

EU sar zilnic peste micul dejun...

| Razvan_9009 a răspuns:

Micul dejun nu il mai iau demult stiu nu este bine dar pot spune ca mananc destul de bine la pranz si seara sa compensez cat de cat ...bn nu prea as avea cum cand ma scol de obicei pe la 1

| 12xxxx34 a răspuns:

La scoala mananc...pentru k trebuie sa ma trezesc devreme
dar in vacanta...nu prea
prefer sa dormbig grinbig grinbig grin

| cata22 a răspuns:

Eu de obicei i-au micul de jun..rar se intampla sa nu il i-au...

| inisuky a răspuns:

Parerea mea este ca micul-dejun este cea mai importanta masa pentru ca iti da forte pentru intreaga zi, te revigoreaza; deci...nici atunci cand sunt foarte grabita, nu o ratezwinking

| potpal a răspuns:

Eu mananc in fiecare dimineata acasa, inainte de a pleca la serviciu.

Întrebări similare