Sa stiti ca din totdeauna am stiut ca aceasta masa este foarte importanta si tocmai de aceea nu sar niciodata peste micul dejun. Dupa ce vin de la sala, imi reincarc bateriile cu un ou fiert, sau o salata de rosii, sau cu o branzica fagaras si chiar am o zi sau 2 cu cereale cu lapte.
Buna ziua.
Stiu ca aceasta masa are un foarte important rol pentru sanatate si in alimentarea "bateriilor" pentru restul zilei.
Tocmai de aceea nu sar niciodata peste aceasta masa si o tratez cu f mare grija. Paine toast, oua (fierte sau prajite), branzica fagaras si cereale de 2 ori pe saptamana, si salatele de rosii acum in plin sezon.
De la 9 ani nu mai stiu ce e ala mic dejun...mananc pe la 12-13 atunci e prima masa...asa m-am obisnuit)
Eu iau micul meu dejun pe la 2-3.
Mai sunt zile in care trebuie sa ma trezesc de dimineata, atunci nu il iau ca vomit dupa.
Pai in vacanta si cateodata in weekend mananc micul-dejun, In timpul scolii nu am timp de el.
Eu sar complet peste aceasta masa, uneori pot sa nu maninc nimic toata ziua, dar e ok...
Poi...cate o data uit sa il mai iau cate o data il iau dar foarte des uit si cand il iau il mananc in graba pentru ca trebuie sa ajung la scl...si in vacanta pe la 11 12 cand ma trezesc
Micul dejun nu il mai iau demult stiu nu este bine dar pot spune ca mananc destul de bine la pranz si seara sa compensez cat de cat ...bn nu prea as avea cum cand ma scol de obicei pe la 1
La scoala mananc...pentru k trebuie sa ma trezesc devreme
dar in vacanta...nu prea
prefer sa dorm
Parerea mea este ca micul-dejun este cea mai importanta masa pentru ca iti da forte pentru intreaga zi, te revigoreaza; deci...nici atunci cand sunt foarte grabita, nu o ratez
LisaJulie întreabă: