Fiecare cu...gustul propriu.
Eu prefer mai multe feluri de carne, preparate pentru friptura, cu conditia sa fie pregatite, condimentate corespunzator gustului meu.
...
Apropos, o idee:
Incercati friptura de porc facuta sub capac, preparat impreuna cu 1-2 buc de MERE, mai acrisoare (nu dulci), taiate cubulete. Scot bine gustul specific al grasimii si dau un gust exceptional, chiar exotic!
Prefer carnea de pui.Contine mai multe proteine si mai putine grasimi decat carnea de porc sau de vita.
Cea de pui este mai slaba, cea de vaca are o aroma speciala iar cea de porc este preferata de mai toata lumea pentru ca are un gust special, dar este mai grasa... mie una imi place cea de pui la gratar.
Pai depinde de preferinte... mie imi place foarte mult pestele facut la cuptor.este sanatos si nu are foarte multe calorii
Vita argentiniana. Daca o prepari corect (in sange, foc puternic).
Porcul e toxic si puiul e fad.
mony69 întreabă: