Ca gust toate sunt bune. Doar atat. Dar cea mai buna este aia facuta de tine acasa. Pentru ca stii din ce o faci.
Aia la 3 lei două vagoane
Mie îmi place cea de la Heinz sau Hellman's light.
In reteta maionezei sunt 2 componente de baza: oua proaspat si mustar.
In produsele procesate industrial NU este permisa folosirea de oua proaspat.
Concluzie: "Maioneza" din comert are doar numele de maioneza, iar cel putin jumatate a componentelor sunt inlocuitori, E-uri.
A se citi lista ingredientelor de pe eticheta!
Pofta buna!
Am avut odata curiozitatea sa citesc ingredintele de pe borcanul cu,, maioneza'' din magazin... si mi-a pierit orice pofta.Eu zic modul de preparare a maonezei preparate industrial e cam acelasi.Platesti doar bradul.
Si atunci. Eu de ceva timp am descoperit o reteta de maioneza carre iti ia fix 2 -3 minute.Asadar intr-un bol inalt pun un ou intreg, 300 gr ulei, mustar, zeama de lamaie, sare /piper.Bag blenderul vertical pana la fundul vasului si dau drumul pana incepe sa se ingroase Il scoti doar pe jumatete si continui, dar la viteza mai mica.Asfel facuta nu mi s-a taiat niciodata. daca vrei mai multa cresti cantinatea de ulei, reteta la un ou 250 -300 gr ulei
LisaJulie întreabă: