Clementine încânte
Ingrediente
1 pahar de suc de portocale
3 ceşti de suc de mandarine
2 linguri de zahăr din trestie ( zahar brun)
Procedură
Se amestecă bine cele două sucuri şi toarnă într-un pahar tzinut la congelator adauga un pic de gheaţă
Delizia siciliana
Ingrediente
1 pahar de suc de grapefruit rosu
3 pahare de suc de portocale
2 linguri de zahăr
gheaţă maruntita
Procedură
a se marunti tot intr-un frulator pentru 1 / 2 minute şi a se servi
"Capriccio"
Ingrediente
4 portocale" stoase"
3 linguri de sirop de granata
Procedură
Se amestecă timp de câteva minute toate ingredientele,. Servire în pahare congelate
Toamna
Ingrediente
1 pahar de suc de portocale
1 / 2 ceasca suc de lamaie
1 / 2 cană de suc de ananas
1 / 4 ceasca de sirop de orz
3 linguri de sirop concentrat
un fir de ghimbir
Procedură
Se toarnă într-o carafa de toate ingredientele, se amesteca bine,. A se servi cu multa gheaţă.
Julia
Ingrediente
Pentru 2 persoane
1 / 2 cană de suc de kiwifruit
1 / 2 cană de suc de ananas
zahărdupa gust
1 / 2 kiwi
2 frunze de mentă
Procedură
Fruleaza pentru câteva minute sucul de kiwi, ananas şi zahărul, astfel încât să se amestece bine şi toarnă în pahare congelate. orneaza cu o felie de kiwi pe bordura paharului şi o frunză de mentă.
eh citeva retzete daca mai vrei nu trebuie decit ca sa mi zici )) POFTA MARE
Sunt multe bune, depinde de gustul tau.Arunca un ochi:), sper sa te lamuresti pe indelete :
http://gastronomie.ele.ro/Cocktailuri_non_alcoolice_--rc74.html
Din punctul meu de vedere, Green Apple.
Ingrediente (2 pahare)
- 1 pahar suc de mere verzi (de fapt, poti sa folosesti orice suc de mere, rezultatul va fi la fel de delicios; daca iti faci singura sucul, cu ajutorul unui robot de bucatarie, din mere proaspete, obtii puncte in plus pentru grija pentru silueta si sanatatea ta)
- 1/2 pahar suc de lamaie
- 2 linguri zahar brun
- 1/2 mar verde
- 1 strop de lichior Curacao
- scortisoara
Mod de preparare
Amesteca sucul de mere cu sucul de lamaie. Adauga un pic de lichior albastru Curacao pentru obtinerea unei nuante mai exotice. Se toarna in pahare inalte, peste gheata maruntita. Se adauga zaharul brun (nu se amesteca).
Jumatatea de mar verde se taie felii, ce se folosesc pentru ornarea bauturii. Se pulverizeaza peste ele putina scortisoara.
De foarte multe ori daca bei un cocktail cu aceeasi denumire in 3 locuri diferite, vei descoperi 3 gusturi diferite.Nu stiu cum se intampla chestia asta din moment ce se presupune ca folosesc aceleasi ingrediente
In fine
Mie imi place foarte mult Red Breeze ...nu gasesc reteta pe net.Probabil e o inventie persoanla... dar e e foarte bune. E pe baza de suc de cocos combinat cu suc de cirese cirese.