In luna august, Gustos.ro sarbatoreste fructele! De toate culorile si formele, ne plac la nebunie si le mancam in fiecare zi pentru ca sunt sanatoase si delicioase. Profitam de fiecare sezon si ne bucuram de fructele lui, asa ca am facut o selectie de tarte cu cele mai bune fructe de vara:
Care va place cel mai mult?
Tarta cu piersici:X dar daca ar fi si una de capsuni as musca din monitor
Tarta cu piersici. Am mai multe preferinte in materie de fructe, de ex: portocale, struguri, banane, pepene rosu, etc.
Fructele mele preferate sunt merele si struguri.Imi plac mult tartele.Din cele de sus mie imi place cel mai mult tartele cu fructe de padure. Daca ar fi o tarta cu mai multe fructe de exemplu cu capsuni, mere, prune si struguri la un loc ar fi super!
Mie imi plac fructele dupa anotimp:vara:pepene rosu; toamna:struguri; iarna:portocale; primavara:banane.aa si prefer tarta cu fructe de padure
Fructe de padure!
Insa nu doar cu mure, ca cele din imagine! Cu capsuni, afine, coacaze...gata,gata,nu va mai fac pofta!
Tarta cu fructe de padure... Dar sincer as prefera o tarta cu cirese sau visine
Tarta cu piersici. Pacat ca nu ai pus si capsuni, ca` vorba lu` funyeru as musca din monitor
Tarta cu fructe de padure evident! imi plac mult zmeura si afinele
si toate fructele astea de padure sunt delicioase! Anul asta am mancat afine si zmeura au fost delicioase! As mai vrea dar n-am de unde!
Buna seara! toate fructele imi plac dar preferatele sunt nectarinele si piersicile
Din astea 3 imi place tarta cu fructe de padure.
Da' daca ar fi sa zis fructul meu preferat, as spune merele!
Mmmmmmm...Meree!
AdinaVreaDoarFunditeDePusInPar întreabă: