Nu mananc carne, toate mancarurile care au o halca mare de carne (eventual in sange) imi intorc stomacul pe dos. Iar ca mancare fara carne... cea de gutui. Bleah!
Carnea de oaie oricum preparata, sarmalele facute cu varza murata si fructele de mare...
Nu stiu sa zic un anumit tip de mancare dar nu imi place fasolea, lintea, si varza, le urasc si pe deasupra dau si gaze.
Carnea de oaie, capra...sau mai stiu eu ce animalute...ciorba de burta, pilaful, mazarea:-&
Am revenit cu o lista mai ampla. Deci. Urasc: smantana, salamul taranesc, carnat, mazare, porumb, pastai, ciorbele (singurele care imi plac sunt de vacuta si de burta), ceapa prajita, morcovele fiert, pilaf, prajitura cu crema de lamaie, frisca.
PESTELE, sub orice forma, de cand am mancat acum vreo luna cu pofta si mi-a fost rau 3 zile...si cand ma gandesc cu ce pofta mancam ciorba de peste cu bors...
Icrele de peste. si taietzei cu varza... . astea chiar nu`mi plac. eu de obicei nu am pretentzii la mancare. dar astea 2 chiar nu merg
Nu-mi place nimic preparat din amfibieni, melci, placinta cu bostan, ceaiul in combinatie cu telemea sarata, ceaiul cu lapte, telina, pastarnac