Salata de legume cu ton e ceva de vis.Nu as putea sa renunt la a nu o consuma aproape zilnic.Fac orice pentru asa ceva, chiar orice!
Pastele cu branza sau sos de rosii, somonul la cuptor cu orez, sushi, cartofii copti, cartofii prajiti si ciocolata. Nu cred ca exista vreo explicatie pentru preferintele in ceea ce priveste mancarea- pur si simplu imi place gustul respectiv sau combinatia de alimente. In general, imi plac alimentele sarate, picante si dulci.
Cred ca Pizza picanta si ardeii umpluti.Mmm, delicios.De ce? Habar n-am, imi plac si gata
Nu cred ca am o mancare preferata, imi place orice este gatit cum trebuie, nu este gras si nu este facut din carne de porc sau vita.
Pizza imi place cel mai mult. Nu pot justifica de ce, dar de mica mi-a placut la nebunie si as manca zilnic. Si ca desert cel mai mult imi plac clatitele cu ciocolata.
Friptura şi cartofii prajiţi, deoarece sunt mâncăruri delicioase, însă nu consum foarte des pentru că pe cât sunt de delicioase atât sunt de bogate în grăsimi(cel puţin cartofii prăjiţi). În rest prefer ciorbele.
Hmmm...
Pe primul loc este : Pizza.
Pe locul doi : Piure cu carnati subtiri.
Pe locul trei : Oua ochiuri.
Dar mancarea preferata este : Spaghette cu sos alb.
Iar la deserturi am fooarte multe.
Nu pot sa zic de ce imi plac, pentru ca nu stiu, sunt delicioase si gustoase.
Piure de cartofi, deoarece este usor de facut si nu imi trebuie mult timp
LisaJulie întreabă: