Daca zici tu . sigur nu ti se intampla asa doar cand mergi pe malul marii si nu iti dai seama? cred si eu ca iti pierzi mintile de la atatea bikini
Nu beau cafea, nu o suport.
Dimineata nu prea beau nimic, din cate mi-aduc aminte
Nu cred ca am baut mai mult de 6 in aproape doua decenii de viata.Si pe alea cu mult zahar si lapte.Nu-mi place gustul amarui si nici n-au avut un efect prea mare.
O cana cu apa. Este puternic recomandat, caci astfel sunt evitate problemele de digestie de toate felurile.
Lavazza :) direct din Italia http://www.italianshops.ro/cafea-si-non-alcoolice.html
Eu beau un ceai caldut, lapte cald, sau ciocolata calda. Apa este o varianta si mai buna. Depinde ce am chef sa beau. Oricum cafea e un drog. oricum daca e permis.
Bună!
PREFER cafeaua solubilă NESCAFÉ Brasero Strong
Simplă/"black" - FĂRĂ lapte, frişcă, sau alte "prostioare"!
De ce?
Pentru că are un alt gust/aromă faţă de cafeaua măcinată
Ştii vorba aceea : "Gusturile NU se discută!"
Toate cele bune.
Urasc cafea, urasc pana si mirosul ei. In schimb am gasit un cappucino ce imi place, dar beau rar. La trezire de obicei nu beau nimic.
De obicei nu beau cafea dimineata. Dimineata beau un fel de suc, daca pot sa zic asa pentru ca are un gust de mori, da trebuie sa-l beau pentru sanatatea mea.Sucul ala te trezeste instant la cat de rau ii, daca vrei iti dau reteta
adriana_sw33ty_angy întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: