Pui cu bere
Ingrediente:
4 pulpe de pui
o sticla bere neagra
stafide
sare
piper
Preparare:
Pulpele spala-te se aseaza intr-un vas al carui fund sa-l acopere. Se sareaza se pipereaza si se toarna desupra sticla de bere neagra. Se presara un pumn de stafide si se da la cuptor la foc mediu. Din cand in cand pulpele se mai stropesc cu berea din vas. Se scoate cand berea a scazut.
mie una mi se pare foarte simpla si usoara si pe deasupra e si gustoasa reteta
Sandwisul caremi place mie:pui intre 2 feli de paine graham peste la conserva cu ulei(ce fel de peste iti place) feli dee rosi vegeta si gata.
Pulpe aromate:marinezi timp de zece min sau 5 pulpele in iaurt(orice fel dar daca poti mai acrisor) lamaie sare pier apoi le scoti dar nu le speli le dai prin boia sau daca vrei mai crocante prin faina apoiu le prajesti. poti inte timp sa pui la foc sa fiarba cartofi fara coaja apoi ii zdrobesti si faci un piure. Piureul:cartofi zdrobiti cu lapte smantana satr si putina vegeta.
Haideti va rog. imi poate da cineva un raspuns bun? Chiar m-am referit la mancare gatita.si nu garnituri... sau hamburger. din astea.
Ce ne trebuie ca sa realizam:
• 2 bucati de piept de pui, asa, vreo 600 de grame in total
• 200 g de cascaval (afumat e si mai bun)
• 100g sunca (de pui, de porc)
• 2 oua
• Faina
• Pesmet
• Sare & piper
Procedam asa: se feliaza pieptii de pui si se bat cu ciocanul de snitele, fara mila, fara mila, apoi se condimenteaza.
Se taie sunca si cascavalul feliute.
In fiecare felie de pui batuta cu nemiluita anterior, se aseaza sunca si cascaval, asa cum vedeti mai jos:
Apoi se impacheteaza frumusel asa si se fixeaza cu scobitori (daca e cazul)
Se dau rulourile prin: faina, oua (batute in prealabil ca pentru omleta si amestecate cu un strop de faina) si in final pesmet. Apoi se pun la prajit, in ulei incins.
La sfarsit se obtine aceasta bunatate nemaipomenita:
12Gabriela3456 întreabă:
DaciaRomania întreabă: