Cea pe care o face mami acasa, in cuptor, cu blatul ala grosutz si in tava aia dreptunghiulara, uzata, care-i da un gust nemaipomenit. Mai ales ca pune in ea absolut tot ce gaseste prin frigider si nu pune ketchup, ci bulion facut tot de ea.
O minunatie!
Quattro se scrie, adica 4, ca italienii au inventat-o pana la urma, nu? Mai putin ma intereseaza denumirea Conteaza sa aiba sunca, cascaval si ciuperci neaparat. Rumena si cu ketchup iute.
La ce creier de gargarita am normal ca nu stiu nicio denumire. Important e sa fie cu cat mai multe chestii (cu exceptia cepei) si sa fie blatul pufos. Dar nu prea sunt fitoasa, mananc de care o fi. Poti sa-mi arunci acolo rosii, ciuperci, mozzarella, ardei, masline, bacon, carnaciori, cascaval, piept de pui afumat, porumb la conserva, parmezan, ce iti pofteste inimioara. Daca arata bine o bag la concasor imediat!
Prosciuto e funghi-e cea mai buna. Din cauza ta nu mai pot sa dorm, k ma gandesc la pizza asta.((
Capriciosa sau prosciuto funghi. Sper ca am scris bine
Pofta buna!
by Psihoyounger
Pizza cu bere, in rest nu conteaza ce contine imi plac toate felurile...si nu mananc de la oricine, o fac eu sau o cumpar dintr-un singur loc unde stiu ca lucreaza oameni seriosi si cu experienta...nu vreau sa va stric seara dar cine stie ce mai baga pustimea de 14-17 ani intr-o pizza, voi credeti ca schimburile de noapte sunt verificate de cineva?
LollySab23 întreabă:
88cosmi88 întreabă:
anonim_4396 întreabă: