Pizza Margherita.Pentru mine e cea mai buna pizza din lume. Tinand cont ca sunt in Italia la Roma si mananc pizza aici.
Bună,
Pizza mea preferată este pizza cu ciuperci, ananas, şuncă, porumb şi măsline. Absolut delicioasă.
Toate imi plac.Piiiiizza...yummy,nu conteaza cu ce e(totusi prefer sa nu aiba masline).Si ador pizza aia cu sunca si ciuperci de la fornetti!
Bună,
Îmi plac mai multe feluri de pizza,dar în special Capriciosa și Margherita. Mulțumim de link, însă trebuia să menționezi că pizza îngrașă și nu este ceva așa de sănătos, totuși.
Salut am 11 ani si pizza mea preferata e cea care o face mama mea(nu imi place cea de cumparat)cu cascaval si salam mult si cu sos de rosii imi placeee as manca non-stop
Buna
Ador Pizza Calzone. E super delicioasa, mai ales ca ador branza, sunca si ciupercile
Sper ca te-am ajutat
De obicei, îmi place pizza făcută în casă.
Sau, la un restaurant/la o terasă, comand de obicei Pizza Quatro Stagioni.
Pizza facuta in casa, cu ingrediente diverse. De cate ori am facut, am gasit o combinatie noua. Anyway, din reteta nu lipseste porumbul dulce. Nu vreau sa par carcotas, dar nu imi place sa mananc in oras nici-un fel de mancare, decat atunci cand e neaparat nevoie
Mmm, mie imi place Prosciuto e Fungi, dar acum trebuie sa plec, abia m-am sculat si moor de foame!=p~