Ingrediente:
Aluat:
3 oua
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1/2 cana lapte
1 lingurita de amoniac
1 si 1/2 cani cu faina
Crema:
3 sferturi cana de zahar
3 linguri de cacao
1/2 cana apa
Mod de preparare:
Aluat:
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul, laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se amesteca tot si se pune faina. dupa acetea se pune la cuptor 30min.
Crema:
Se amesteca cele trei ingrediente la foc. Aceasta glazura se toarna peste prajitura coapta si taiata partatele.
Astept si eu cu sufletul la gura o reteta. Dar sa fie adevarata. Adica brownie ca la Amsterdam!
animatonic întreabă:
ruxi întreabă:
0Pitika0Tha0 întreabă: