Roby67, ti-am trimis pe e-mail reteta de pasta de mici... daca ai nelamuriri, te rog contacteaza-ma, ok? Bafta
Nicolass25, eu nu am de unde sa cumpar pasta de mici aici unde traiesc eu! De aia intreb
Reteta originala de mici? pai toate retetele sunt originale, depinde care iti place tie mai mult. Sfatul meu e ca poti incerca un anume tip de pasta de mici cumparata din magazin, vezi ce componente are acel tip de pasta care iti place, si dupa componentele alea cauti pe net o reteta care sa fie usor de preparat si rapid... In mod normal, pasta facuta in casa cu ingrediente proaspete e cea mai buna, in comparatie cu pasta de mici gasita in magazin. Deci, bafta in gasirea unei retete bune. . Daca gasesti una buna, te rog sa ne-o dai si noua, poate vom avea nevoie vreodata de ea...
Salut, uite, nu stiu unde te afli de nu poti cumpara pasta de mici... dar uite cum o sa fac... o sa iti gasesc eu o reteta buna de mici, am pe cineva care are o reteta buna, am sa i-o cer si cand mi-o da, o scriu aici pentru tine, ok? Pana atunci, bafta.
Ma scuzi ca m-a implic in retete ta de mici dar la fel ca tine stau peste hotare si nu am reusit sa fac mici ca acasa pina acum. De11 ani de zile am incercat si aveau un gust de chiftele sau un bad hamburger.Secretul cu micii este cita supa pui in ei si cit ii ti la rece inainte sa-i gatesti, reteta este cea originala, respectata ca la carte, desi eu mai folosesc un pic de paprica si in loc de zeama de oase de vaca eu folosesc beef caserole powder si o fac ca o supa, (apa cu beef caserole aproape 750 ml la un kilogram, de carne tocata sau mai putin da cu cit ia mai multa supa cu atit devin mai gustosi si mai apropiati de gustul de acasa). dupa ce amesteci codimentele in carne si adaugi supa e mai usor sa framinti carnea pina devine un amestec omogen si o pui la rece in frigider peste noapte (alt secret) altfel nu are acelasi gust. A doua zii o scoti din frigider si amesteci iar cu cit de mult posibil supa de vaca daca nu ai altceva, nu-i schimba gustul la mici deloc si lasi carnea dupa ce ai amestecat-o bine (framintata cu miinile) pina devine ca pasta foarte subtire ca e aproape lichida si o dai iar la frigider pentru inca 24 de ore dupa care poti sa formezi micii si daca nu sint gustosi sa-mi trimiti un e mail pe adresa sorinpavel06@yahoo.com si mai vorbim dar nu cred ca nu reusesti ca eu am
anonim_4396 întreabă: