Eu ma simt bine la temperaturi între 10_15 grade, ideea e sa nu stai dezbrăcat în casa și sa fii tu termoizolat bine, degeaba încălzești tu o suprafață mare e aiurea, tu sa fii încălzit
Vreo 21 acum, am scazut-o cu 0.8 fata de anul trecut. Noaptea 20. Nu ma simt confortabil, ca tot o sa sar de 500 RON cu factura la gaz la ce preturi noi avem...
Ce îmi place răspunsul tău!
(cu excepția emoticonului)
Merci, dar am tastat gresit si asa a aparut emoticonul!
Chiar faci 27 grade temperatură constantă?
E ok pentru tine?
Sincer sa fiu, nu, dar daca as izola casa cel mai probabil . Si da, ar fi ok.
Acasă la țară n-am termostat la sobă, deschid geamul dacă e prea cald, când se apropie de 26-28 de grade deschid până ajunge la 20. La cămin n-am termometru dar pare că sunt 21 grade cu geamul deschis nonstop.
La ger 22-23.
Deocamdata nu am dat drumul la caldura am 18.5-19 grade.
Scade la 17 cand aerisesc.
Apartamentul nu e pe colt
Mie iminplacecsa fie cald. Nu stiu exact cat e temperatura ideală dar eu cred ca ma simt bine la 25, 26. Degeaba sunt îmbrăcată gros dacă în zona capului, nas, ochi simt rece
Nu suport deloc caldura cu cât este frig cu atât este mai bine rare ori dau drumul la caldura și-l pun la numărul 2 atât
25-26 în funcție de cum o apuca pe pardoseala ca oricum reglez termostatul numa bine nu merge?
E o foarte mare prostie, sistemul imunitar se duce, când e ger adapteazate, dacă afara sunt _5 grade în casa 10 grade e suficient
Eu nu pot sa dorm imbracata gros plus ca m-am adaptat stau in casa cu soacra, ea e sefa
Nici eu nu stau îmbrăcat în pat, e mai fara haine