Incercati macar o data pizza de la Colosseum...blat subtire, crocanta, bogata, delicioasa! "Gogosile" alea pufoase de pe la alte restaurante nu pot sa le numesc pizza...
Pentru acaza subscriu la Trenta Pizza. In oras, mi-a placut o pizza luata de la ultimul eaj din Unirea, restaurantul de langa ala care vinde carnai, in aripa Calarasi si care face pizza la vedere.
Castorus se vede ca iti votezi singur raspunsurile si pe toate celelalte le-ai votat ca fiind''retardate''
Poti comanda de la Trenta Pizza cu incredere, foarte buna, de curand si-au extins si gama de produse, intr-un timp aveau doar pizza cu blat subtire.
Vin in 40 - 50 de minute in functie de zona in care locuiesti.
De asemenea poti incerca si pizzeria Florina, ajung in 60 de minute la tine, dar livreaza doar in sectoru 3 si 4.
Poti opta pentru pizza Family, cum a spus si raluca, te saturi 6 barbati din ea, sau daca mancati 4 persoane, va ramane si pentru a doua zi :P
Pizza Hut are preturile cam mari, iar Jerry. ei bine s-a cam dus vremea lor.
Poti incerca urmatoarele site-uri:
http://www.pizzeria-florina.ro/
www.trentapizza.ro
De asemenea : http://cosmopolitanpizza.ro/ ( pizza este ca-n italia facuta pe cuptor, si au si alte chestii in afara de pizza gen salate, spaghete, preparate din pui, porc etc. )
De departe, Trenta e cea mai buna la livrare pe internet.
Mai sunt si altele, insa nu la fel de bune :
www.foreverpizza.ro ( am asteptat 2 ore, desi livrarea mi s-a spus ca ar ajunge in 60 de min )
Pentru birou mai ales iti recomand pizzeria Florina, http://www.pizzeria-florina.ro. Este foarte gustoasa, si din pizza cea mai mare pot manca pe saturate 6 barbati flamanzi :-). Pofta buna!
Nu stiu care este cea mai buna pizza, deoarece nu am am mancat peste tot in Bucuresti, insa stiu care pizzerie este non stop si de unde poti face oricand comenzi. Intra pe www.gambinospizza.ro
Azi dupa ce am citit pe forum am comandat de la trenta pizza. o pizza trenta cu blat pufos, comanda a ajuns repede dar pizza varza varza foarte putine pe ea desi am luat din meniu o pizza cu destule si dupa ce ca era cate o felie d salam d ex p fiecare felie d pizza era taiata si atat d subtire incat vedeai prin ea... ce mai parca am mancat paine cu un pic d aroma...mult mai buna cea de la capri sau taraneasca de la kara pentru zona militari
Eu am mancat si la Pizza Hut si Trenta Pizza insa cea mai buna mi s-a paurt Happy Time. Este incredibila, nu are egal.
Intr-adevar e buna pizza happy time, sau cel putin a fost atat timp cat raspundeau la telefon... Ultimele 2 dati cand am vrut sa comand aveau un telefon inchis si la celalalt nu raspundeau... de atunci comand de la Antica, sunt foarte aproape de ei si vine repede, si pizza e destul de OK.
Oricum o sa incerc si o Trenta, mai ales ca s-a deschis vis-a-vis de mine
Cea mai buna, e gustoasa cu adevarat, e cea la forever pizza, inainte aveau probleme cu livrarea, acum e super buna, e cu adevarat o pizza asa cum trebuie ...bv, e prea gustoasa, comandam martea si joia, comanda de 16 pizzia cu ora programata si e belea ...ne batem pe ele.fierbinti si ADEVARATE!
deamoncomand întreabă: