In foi de vita, (nu imi place varza acra) mai ales cele cu soia si ciuperci! Sunt foarte gustoase si nici nu ingrasa!
Le prefer cu iaurt, smantana e prea grasa...si nici nu imi place!
Mie imi plac foarte mult sarmalele in foi de varza cu pifti si turta.Sunt din zona gorjului.
Amindoua sint la fel de bune(si cele cu varza si cele cu vita), dar si cele cu piele de gaina sint bune!
Cele mai bune sunt sarmalutele de post.
Poti folosi si frunze de stevie, podbal, hrean, tei.
Mie imi plac amandoua cu smantana si mamaliguta calda...sunt super bune...nu cred ca e vreo diferenta de gust, conteaza si aluatul din care sunt facute...
De mancat sarmale in foi de vita n-am mancat de mult, dar cred ca tocmai din cauza asta imi plac mai mult. Imi aduc aminte de copilarie cand bunica mea (era de la Iasi) facea asemenea sarmale. In foi de varza sunt mai usor de facut - foile de vita trebuie preparate intai... si sunt si mici. Asa ca din comoditate fac sarmale imbracate in astfel de foi. Dar ma supar eu odata... si... pana la urma tot imi fac sarmale in foi de vita
Am avut ocazia sa gust amandoua tipurile de sarmale, dar raman tot la cele din foi de varza! Sunt delicioase atunci cand le mananci fierbinti, cu mamaliguta si smantana grasa!
Sarmale in frunza e varza dulce servite cu smantana si mamaligta sunt nemaipomenite