Avantaje:sti ca sunt facuti de cineva care iti vrea binele si sunt pusi o singura data in ulei...si dezavantaje ca nu sunt asa buni ca la fast food
La restaurant uleiul de prăjire poate fi rânced, cartofii prost curățați, porția ta de cartofi poate fi obținută din ce au adunat din cartofi prăjiți nemâncați de mai multe persoane, poți găsii în ei păr, etc. /// Acasă trebuie să muncești: îi cumperi, îi aduci acasă, îi speli, îi curăți, îi cojești, îi tai bucăți, îi prăjești. Trebuie să speli farfuria în care ai mâncat cartofii. Etc
Avantaje:sti ca sunt facuti de cineva care iti vrea binele si sunt pusi o singura data in ulei...si dezavantaje ca nu sunt asa buni ca la fast food
Avantajele sunt; nu consumi bani, ii faci in 10 minute,descoperi mai multa experienta,se prajesc mai repede, nu mori de foame
Dezavantajele sunt:sunt cu ulei, nu prea sunt sanatosi, nu au carbohidratii necesari corpului uman. daca vrei mai multe sfaturi add me :frumushik. mititick/sincera sa fiu nu prea am funditsee:.
Cartofii prajiti sunt destul de periculori cand vine vorba de colsterol, insa ca si valoare energetica sunt foarte buni( iti dau necesarul de energie si sunt si foarte gustosi):*
Ирина19 întreabă: