| aditzuu a întrebat:

Care sunt cele mai bune ingrediente de pizza?

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ce n-ar trebui să lipsească-mozzarela şi sosul de roşii, în rest, dacă o faci tu acasă, poţi pune orice-cârnaţi feliaţi, salam, şuncă, ciuperci, măsline, porumb, legume de orice fel, dacă-ţi plac(ardei, roşii, ceapă-mie nu-mi place dar am văzut şi aşa), există chiar şi pizza cu ouă ochiuri(Occhio di bue se numeşte), peşte, fructe de mare, ananas, etc.Nu uita condimentele-sare, piper, cimbru, busuioc, salvie ori ce altceva îţi place. Din punctul meu de vedere cele mai bune sunt pizza con pollo şi calzone, deci ingredientele lor mi se par cele mai bune...

3 răspunsuri:
| Aiicha a răspuns:

Mozzarela, sosul de rosii, ciuperci, masline, ardei iuti (daca iti plac), salam...si condimente

| Gratzian a răspuns:

Am lucrat ca pizzaior 5 ani in restaurant cu specific italienesc in germania, eu iti dau retzeta care o faceam eu, impartzi tu si-ti faci portzia potrivita pentru aluatul facut de tine acasa... la un cub de drojdie 2 pumni de zahar (pentru culoare, e optional ) 7 pumni de sare, 2 galbenusuri de oua, 5 linguri de ulei de masline, si 5 L de apa. faina pui pana cand aluatul nu se lipeste de mana dar totusi il poti modela cu mana. Pentrul sosul de rosii ai nevoie de rosii intregi la cutie, busuioc verde, oregano, sarepiper si putin usturoi, le macini toate impreuna! folosesti cascaval si extra adougi salam taiat subtire, ciuperci, sunca, peste tonla conserva(merge cu ceapa) sau ceea ce doresti tu! P. S dupa ce ai facut aluatul lasa-l 2-3 ore sa dospeasca, il intinzi in tava care o ai la indemana, pui sosul de rosii, cascavalul ras, si ce mai ai tu la indemana happy il bagi la cuptor la 350 grade. sa ai pofta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe youtube si da search: jamie oliver pizza o sa afli tot ce ai nevoie happy
Bafta maxima
Anonimu' lu peste