La noi, numai cartofii noi... dar mai sunt unii"cartofi dulci"(in supermark.8-9 ron kg. din cand in cand) obtinuti din incrucisarea cartofilor normali cu "napi"(pentru noi cartoful porcului, nu-l cultivam decat pentru acestia, noi nu-l consumam). Cam acestia sunt, altii nu mai stiu sa existe... din cate am citit pana in prezent.
Prajitii niciunii, insa toti se pot coce. Daca n-ai chef sa-i mai si decojesti (ca sa nu spun "lene" ) poti cumpara de la un fast food sau poti coace.
Cartofi noi, deoarece au coaja foarte subtire si in timpul prajiri ea devine foarte crocante, sau ciar fierte cartofi noi sunt pentru aceasta nu mai necesita sa-i cureti. Mai este un soi de cartofi care nu trebuie sa le cureti dar din pacate la noi in romania nu se gasesc. Se numesc cartofi dulci si se gasesc doar in anglia, interiorul lor e rosu ca si zmeura,. eu sunt in uk de acea stiu despre ei! pa pa.
LisaJulie întreabă: