| Chuck a întrebat:

Castravetii murati sunt sanatosi sau daunatori, pentru organism?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt sanatosi, in masura in care sunt mancati cu masura. Singura chestie daunatoare este ca muraturile in general contin multa sare.

6 răspunsuri:
| flower a răspuns:

Daunatori>? Din cate stiu eu, muraturile in general ar putea fi daunatoare pentru organismul nostru, numai in situatia in care contin E-uri sau cine stie ce stabilizatori..si asta in timp

| Chuck explică:

In cazul de fata nu contin E-uri. Sunt facut in casa, fara sa se fi adaugat prostii care, desigur, contin E-uri.

| MisterKat a răspuns:

Sunt sanatosi, au vitamina C(pentru ca sunt murati) si plus alte vitamine pe care le contine castravetele in mod normal.Deci sunt sanatosihappy Daca tie nu iti plac si nu iti fac bine, nu mai manca!

O zi buna!

Daniel.

| dragosh a răspuns:

Continutul ridicat de sare dauneaza, pentru ca provoaca prea multa retentie de apa in organism.

| mihaa a răspuns:

Eu cand pap castravetii muratii sau in general orice muraturii, am o pofta de mancare, toata ziua pap, sa nu va imaginati k sunt o balena din contra am un metabolism foarte bun si oricat as papa nu ma ingras dar, ideea este k sunt sanatosii atit castravetii, cat si alte muraturii

Stefan
| Stefan a răspuns:

Se poate manca o fripturica, o fasole cu ciolan fara un castravete murat? Consider ca sunt sanarosi pentru organism.

Întrebări similare