Soră-mea a încercat cura cu supă de varză şi a ajutat-o. Am gustat şi eu şi nu mi s-a părut prea bună, dar depinde de gusturi. Bănuiesc că, dacă vrei să slăbeşti, trebuie să suporţi gustul oribil.
Fata mea a incercat supa de varza si e intr-adevar o supa foarte sanatoasa.Manca si la pranz si seara si a ajutat-o mult.Gustul poate fi ameliorat dupa dorinta, aportul caloric este foarte mic, iar aportul de vitamine mare.
Sanatoasa este, gustoasa putin, mancarea in exces dauneaza greutati. ar fi bine sa nu manance nici supa aia! sa bea doar apa
Este foarte sanatoasa daca o combini corect cu alte alimente care sa suplineasca nevoile corpului ...si chiar da randamenta ...eu am slabit cu ea. mai jos iti dau cura pe care am urmat o eu:
Prepararea supei:
- ingrediente: 8-9 fire de praz, 1 kilogram de rosii, o varza mare (~2kilograme), 3 ardei grasi, 1-2 teline, patrunjel, usturoi, ceapa, leustean etc.
-dupa taierea zarzavatului, caliti-l la foc iute (un sfert de ora), dupa care puteti adauga usturoiul, leusteanul si patrunjelul. Totul se fierbe in 3 litri de apa. se serveste de preferinta cald.
LUNI: Supa si multe fructe
MARTI: Supa, fructe, un cartof copt
MIERCURI: Supa, fructe si legume
JOI: Supa, fructe, un pahar de lapte degresat, 1-2 banane
VINERI: Supa, putina carne slaba (200-150 gr.), salata de rosii cu putin ulei
SAMBATA: Supa, 200-250 gr. carne slaba, salata de rosii
DUMINICA: Supa, orez, legume si salata de legume.
Evitati pe cat posibil sa mancati fasole (puteti manca fasole verde) sau mazare.
Tot ce este consumat cu moderatie este sanatos. Daca incerci sa slabesti cu supa de varza, respecta cat de cat cantitatile indicate. Nu exagera cu consumul supei de varza ca o patesti. Iti spun din proprie experienta. Efectele ei se datoreaza calitatilor diuretice a verzei.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: