| Stallone a întrebat:

Cat face 1/2 cup de pepene galben? Poate sa-mi explice cineva cum transform legume sau fructe cantarite din "cup" in grame?

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Asta e chestia aia de mor eu cand vad prin retete cu "1 cana de..." ce fel de cana, ca sunt cani de 150 de ml si cani de 200 de ml si cani de 300 de ml :)) in fine, ca raspuns direct la intrebarea ta poate te ajuta linkul asta, depinde de densitatea produsului cantarit cat intra in juma de cana http://www.dianasdesserts.com/......asures.cfm

4 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Dupa ce te uiti in lista data de mine ia si tu o cana si pune jumate de cana cu zahar in ea si cantareste apoi zaharul ala si vezi cate grame ai si o poti tine ca etalon si te orientezi si cat sa pui restul

| EnjoiProSkater a răspuns:

Jumatate de kg.

| Sahashi a răspuns:

Cup parca era o unitate de masura cum ar fi un pahar cana sau o cana nu stiu cum sa iti explic mai exact jumatate din ce anume folosesti tu ca sa masori

| BybCrick a răspuns:

8 linguri...(sau jumatatate dintr-un intreg pentru ca 1 cup are 16 linguri acestea se folosesc de obicei la zahar faina, ulei, floricele, nu prea se folosesc la legume dar cred ca undeva in jur la 200 de grame?!)depinde la ce folosesti, daca iti trebuie la ceva care trebuie sa aiba si aspect nu prea poti sa incepi sa folosesti chiar lingura pentru a numara happy

Întrebări similare