Presupunand ca vei rezista o perioada atat de mare, vei slabi extrem de mult, insa dupa 2-3 saptamani, organismul va intra in "surviving mood", adica se va opri din slabit fiindca va "crede" ca te infometezi (ceea ce este adevarat, pana la urma) si va economisi orice resuras energetica ca sa ramana in viata. In orice caz, e mult prea extrema dieta aceasta si exista putine sanse sa rezisti 2 saptamani mancand atat de putin fara complicatii de sanatate sau simptome deranjante (ameteli, oboseala, insomnii, scaderea imunitatii etc.). Daca tot vrei sa tii o dieta, iti recomand sa consumi macar 500-700 kcal pe zi, dar chiar si asa e putin extrem.
Bună!
"Dieta" asta ai VISAT-o azi noapte?
Mă tot gândesc ce-i în căpşorul tău...
Oricum, stai liniştită că NIMENI nu a încercat ( încă ) o astfel de "dietă"!
Să ne SPUI şi nouă cât ai slăbit...
Toate cele bune.
O sa ajungi la spital cu perfuzii nu slabesti, ai acolo 120 de calorii in iaurtul ala, pentru a supravietui ai nevoie de mimim 1000 calorii pe zi, asa ca mai pune si o salata si o carne pe gratar =220 calorii, mai pune si 2 oua fierte 160 calorii etc. uite aici tabel cu calorii si cat trebuie sa manici pentru a slabi
http://www.csid.ro/calory-calculator/
Depinde cat de mult iaurt vrei sa mananci, dar te asigur ca o sa te ia ameteala si energia ta o sa fie minima.
Eu zic sa o lasi balta. Sunt mult mai multe metode bune de a slabi fara sa iti strici sanatatea.
O sa iti dauneze foarte mult pentru ca te vei infometa, mai bine renunti la ia si incerci sa mananci mancare sanatoasa fara multe grasimi, sa bei sucuri naturale facute de tine(atentie poti sa folosesti orice fruct si leguma care iti vine in cap).Fa mult sport. Dimineata trebuie sa mananci ceva consistent pentru ca daca nu vei manca nimic, nu fei avea putere sa faci sport.Bafta
Eu zic sa nu mananci deloc.Dar sa nu umbli cu multi bani la tine, ca o sa lesini pe strada si te trezesti falita.