Pai gusti o bucatica si daca vezi ca este gata o scoti sau ce stiu eu ce faci cu ea...dar intodeauna de a termina o mancare adica sa opresti focul gusti sa vezi daca au fiert toate daca mai trebuie adaugata sare sau piper.
Pai depinde....de ce fel de carne este, si de,, vechimea ''animalului.Carnea de pui fierbe mai repede, pana intr-o ora, cea de porc sau vita mai greu.
Daca carnea se desprinde usor e gata.
Pai km 30-40 de minute depinde si ce fel de carne folosesti si focul cum il dai. oricum incearca carnea inainte sa termini mancarea.
Sa presupunem ca o pun ion apa rece si fierbe m, ai devreme apa de timpul dat. e de ajuns? o mai tin totusi pana la 30-40 de minute in apa fiarta?
Pai gusti o bucatica si daca vezi ca este gata o scoti sau ce stiu eu ce faci cu ea...dar intodeauna de a termina o mancare adica sa opresti focul gusti sa vezi daca au fiert toate daca mai trebuie adaugata sare sau piper.
asa_1191 întreabă: