Supa de pui se tine cam 2 ore si jumatate, puiul la cuptor cam 1 ora jumatate, doua iar pe gratar 15 minute. Pofta buna!
Depinde cum o prepari si la ce temperatura, foc mic, mediu sau rapid. Dar cel mai simplu este sa gusti sa vezi daca e facuta sau incearca cu o furculitza sa vezi daca intra usor in carne atunci este gata facuta.
Daca o fierbi, carnea de pui o incerci cu furculita si, daca aceasta intra usor, inseamna ca e fiarta. In mod normal, carnea de pui fierbe usor, in 20-30 min e gata. Cea de gaina sau curcan are nevoie de o fierbere mai indelungata. Sper ca stii ca, inainte sa dea in fiert, trebuie adunata spuma, care da gust si aspect neplacut. Daca puiul il faci la cuptor sau la rotisor, este gata cand prinde o crusta aramie (cam intr-o ora si jumatate, la 180 de grade Celsius) si, daca intepi cu furculita, nu mai supureaza (nu iese zeama). Astea sunt lucruri pe care le inveti numai facand. Daca o prepari la gratar, trebuie sa isi schimbe culoarea, sa nu se vada urme de sange (este gata cam in 15 minute). Sunt sigura ca o sa te descurci. Pofta buna!
anonim_4396 întreabă:
Balazsemma1989 întreabă: