Depinde de care sunt : de pui sau porc, din ce e membrana cu care sunt acoperiti, in general 2, 3 minute din momentul fierberii, la foc mic sa nu se sparga. Pofta buna. Lucien.
Ii fierbi pana sunt gata, cateva minute, depinde din ce membrana sunt facuti ( de porc sau pui, comestibila sau necomestibila). Cand incep sa se umfle, sunt gata, ii scoti pe o farfurie si ii servesti cu paine si mustar, sau sos de rosii dulce sau iute, dupa gust si preferinta. Daca ii fierbi foarte mult ca timp, exista riscul sa se sparga si sa fii nevoit sa-i "aduni" din vasul in care au fost fierti. Pofta buna si spor la bucatarit.
Pai, poti sa pui apa la fiert, iar cand fierbe pui crenvustii si ii lasi maxim 3 minute
daca pui de la inceput apa cu crenvustii, lasa-i 5 minute
Poi... ii fierbi pana nu mai au culoarea aia asa rozalie...si cand vezi k apa sa colorat ...at is fierti!