Depinde de volumul si densitatea substantei pe care vrei sa o pui in lingura. De exemplu, daca pui faina, intra cam 20 de grame faina si 30 de grame de zahar.
Depinde de lingura, de obicei intra 25 de grame; depinde si de produs, faina - 25 grame cu varf
Intr-o lingura mare de supa plina intra urmatoarele cantitati:
-25 g faina
-25 g smântâna
-25 g zahar pudra
-30 g zahar tos
-25 g nuci macinate
-25 g unt din camera
-30 ml ulei
Depinde de lingura eu am un serviciu de tacamuri cu doua dimensiuni la linguri si furculite, pe care s-o folosesc? Cantarele de bucatarie sunt atat de ieftine, incat se merita investit intr-unul si atunci vei putea afla cu exactitate dreutatea diverselor produse folosite frecvent in bucatarie folosindu-ti propria lingura
depinde de aliment. Zahar tos intra 30gr, zahar pudra 35gr. faina 25gr, etc.
Uite aici un minunat ghid practic al masuratorilor (in josul paginii) : http://gospodini.blogspot.com/2008/10/masurarea-ingredientelor.html