Nu ajuta la nimic servetelele de transfer, dar ajuta enorm separarea imbracamintei pe culori si spalarea separata a lor.
Ti-am explicat asta in alte cateva topice mai vechidea-le tale, ca tot intrebi acest lucru de zeci de ori.
Ai citit instructiunile de pe ambalaj? Scrie acolo cate sa pui in functie de kilogramele de haine.
Pe cele inchise la culoare nu cred ca se transfera mare lucru din moment ce toate au nuante asemanatoare.Ai observat tu pana acum sa fie patate hainele, vreodata? Ca vad ca te framanti mult cu aceasta chestie.
Nu stiu la ce te referi cand spui culoare deschisa.La colorate se poate transfera.
Pot fi 100 de nuante deschise. Te referi la culori pale?
Mai, ti s-au transferat vreodata culorile si ai stricat vreo haina? Tind sa cred ca nu. Daca vrei sa fii sigur foloseste servetele pentru hainele colorate.Simplu.
Esti liber sa faci experimente, dar eu te sfatuiesc sa nu.Servetele alea nu sunt magice, deci nu poti face acolo o salata cu de toate cand pui la spalat.Eu nu folosesc niciun servetel, aleg pur si simplu albe, negre, colorate.Din hainele mai vechi oricum nu prea mai iese culoarea.
Pai nu ti se aduna hainele dupa o saptamana sau doua? In caz ca ai prea putine, incearca sa iti stabilesti dinainte, din cursul saptamanii hainele, astfel incat sa le poti grupa si sa faci de-o masina de spalat la finalul saptmanii sau la doua saptamani.
Am incredere ca vei gasi tu o solutie.Nu mai locuiesti cu bunicul tau? La doua persoane maidegraba se aduna hainele imediat.
Bunica si mama au spalat o viata intreaga la mana si nu s-au gandit niciodata la trasfer de culori.
bunica incalzea apa la soare.Si folosea sapun de casa
Mama a spalat si la mana, dar avea o masina semiautomata. Abia daca era detergent.Si eram 3 copii.
Eu, la randul meu num-am gandit vreodata sa folosesc acele servetele, si nu avut vreodata probeme.
E indicat sa ai pe cineva langa tine cand pui la spalat pentru ca ma gandesc ca nu tot timpul e nevoie de acele servetele.