VARA prefer legumele si fructele, carne slaba la gratar sambata sau dumineca si cas cu rosii sau castraveti
Vara, maninc ca de obicei legume si fructe dar...salata de rosii cu mult patrunjel si brinza de oaie este meniu permanent in alimentatia mea si a familie pe caldurile caniculare. Este usor de pregatit si foarte gustoasa mai ales cu rosiile ecologice. Leontina, Constanta
Rosii, castraveti, brocoli, conopida, ciuperci, fructe de sezon... dar salata de rosii cu mult patrunjel si brinza de oaie este de departe mincarea de vara preferata a mea si a familiei mele. leontina, constanta
Vara e bine sa mancam bineinteles in afara de carne, lactate.branzeturi mai putin de oaie ca sunt c/am grase, salate legime cat mai multe daca va permite buzunarul, dulciuri mai putine si sa bem foarta multe lichide mai putin gazoasa pentru.ca face rau la stomac, naturalasau plata si n/ar strica 1 /2 beri ca face bine la rinichi si un pahar de vin rosu la masa depinde cate mese puneti.Pa ne mai auzim, cu respect Nelu.
Cereale, salate de legume proaspete, leguminoase fierte la abur, branza de vaci (inclusiv telemea), peste proaspat la gratar, multe fructe de sezon (de preferat cele romanesti), inghetata facuta in casa.
Georgeta Ghita
Fructe bine coapte la soare, compoturi, salate de legume si fructe si fripturi din carne de vita.
alexandrub întreabă:
LisaJulie întreabă: