anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce aperitive facem de paste?

7 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Rosii decupate umplute cu salata de vinete sau branza frecata cu marar si unt; crochete vegetale, din cascaval sau piure; pasta de ciuperci cu usturoi si smantana; pasta de masline cu orez si suc de lamaie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Telina cu maioneza, rosii umplute cu salata de vinete, crochete din cascaval, pateuri cu branza sarata, pateuri cu piept de pui si ciuperci.

daniela
| daniela a răspuns:

Se pot face paste cu carne la cuptor (pastele fierte se amesteca cu carne tocata calita un pic cu ceapa taiata marunt si putin mai mult condimentata - sa fie mai picanta - 3-4 oua functie de cantitatea de compozitie, pusa intr-o tava de iena, peste care se poate pune un ou batut spuma amestecat cu cascaval ras) pe care apoi, dupa ce se raceste le poti taia ca pe niste mici ca pateurile cu carne

| rusyyy a răspuns:

Sincer ma incercat mi-au iesit gustoase dar forma nu prea mi-a iesit desigur ma ajutata mama k eui s mik sub 20 jnu dau varsta dsar mai bine sati zic reteta...Fierbeţi pastele în apă cu sare, scurgeţi-le de apă şi tocaţi-le mărunt. Amestecaţi-le cu şunca tocată, caşcavalul ras, chimenul, 3 ouă bătute, sare şi piper, după gust. Formaţi din compoziţia bine omogenizată crochete alungite, treceţi-le prin ou bătut şi apoi prin pesmet (repetaţi de 2 - 3 ori această operaţiune) şi prăjiţi-le pe toate părţile în ulei încins. Scurgeţi-le de grăsimea în exces pe şerveţele. Serviţi-le calde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu o sa fac triunghiulete de cascaval si sunca( lipite cu un pic de unt), salata de piept de pui cu ceapa lasata in otel o ora si ciuperci puse in felii de sunca si lipite cu scobitori, si frigarui cu carne de porc unsa cu pasta (facuta din usturoi, oregano, ulei) cu ciupercute, ardei intre ele...bafta la gatit si sarbatori fericitebig grinhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Drob de miel, oua rosi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Loolzzzzzzzzzzzzzsssss

Întrebări similare