| Forlea a întrebat:

Ce aperitive se mananca in Germania?

Răspuns Câştigător
doiny
| doiny a răspuns:

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart, Pască cu brînză de vacă, Betisoare cu cas, Cartofi Harz, Limba cu mazare, Oua picante, Supa de bere, etc

2 răspunsuri:
| monicaclaudia a răspuns:

Lolz eu am rasfoit 22 de pagini ( dar nu am gasit inca nimica eh situl e plin de retete da o privire si tu ((
http://www.welt-rezepte.de/europa/deutsche-rezepte-22.htm

| gaby_6466 a răspuns:

Salata de orez, peste din conserva si mazare tot din conserva si maioneza, sare si piper,[se fierbe orezul se scurge se lasa la racit putin se pun mazarea pestele sare si piper si maioneza se amesteca si pofta buna, se salata de cartofi si sunca presata si maioneza si se face la fel, struguri cu brinza gauda, piine cu unt si usturoi cnodel[sunt ca niste perisoare mai mari ca o minge de tenis si are verdeata]cu sos alb etc sunt multe