Poti taia coaja cubulete si apoi o pui prin cozonac; cred ca stii acei cozonaci italienesti, panettone.
O mai poti pune intr-un vas, in camera ta, ca sa miroasa frumos.
Ca si in cazul coajei de lamaie, o poti pune in ceai.
Coaja zdrobita bine pe o piatra ar trebui aplicata pe zonele afectate de acnee.
Gasesti aici mai multe informatii: http://www.nutritie-sanatoasa.ro/articol/Legume,Fructe/Fructe/834/Portocale
Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Pai sa le pui intre haine eu mai pun, le intind frumos pe`o masa, ori ma masez cu ele pe fata
Pai poti sa la folosesti la gogosi, prajituri, tort etc. dai intai le bagi prin zahar.pa pa
Ai putea sa le pui pe o soba...sau pe un calorifer (nu conteaza ce este atata timp cat le incalzeste) si vei da un miros excelent camerei!
Multumesc foarte mult! Toate raspunsurile sunt utile, mai putin al lui Iceman, care-i amuzant! Imi este tare greu sa aleg un raspuns castigator!
Avand in vedere multitudinea de chimicale cu care portocalele sunt stropite, cel mai indicat ar fi sa le arunci la gunoi. Orice alta varianta denota inconstienta sau masochism.
Draga TPU am putea faci cu coji de portocale un ceai pentru raceala eu sunt cobza...
Cand eram mai mic, dupa ce mancam portocale, puneam cojile pe soba; o sa miroasa fain in camera dupa 3 minute