| georgiana a întrebat:

Ce ati mancat la micul dejun?

44 răspunsuri:
| deea_1980 a răspuns:

2 sandwishuri cu sunca presata si unt

| Sasha_3991 a răspuns:

Este o reteta inventata de mine: cereale nesquik cu frisca de cioco si bombonele decorative "mozaik"! sunt supper bune! s aincercati si voi( frisca de cioco se gaseste la carefoure!)!

| WestSid3 a răspuns:

La micul dejun am mancat pranzul pentru ca m-am trezit la 12:30 si nu avea rost sa mananc de dimineata laughing. ciorba de galuste si friptura cu piurre happy

| Anca a răspuns:

Eu nu mananc niciodata dimineata. Mancam cand stateam la mama acasa, doar in weekend, in rest nu ma putea convinge laughing) Si imi placea ca era mic dejun de ala in familie big grin big grin big grin

Acum...de multe ori iau pranzu la 4. sau poate trec direct la cina. Ce sa-i faci...laughing Nu am un ritm de viata echilibrat laughing
Depinde si de cursuri, si de materie laughing Daca am anatomie, sigur iau doar cina laughing)

| medex3 a răspuns:

Poi tin dietasad. Si trebuie sa pap un iaurt, o portocala si un mar...

Tu?

| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

Snitel cu un fel de ceapa dulce la borcan love struck. Siii. Ceai verde laughing!

| alexandrapoiana a răspuns:

Inca nu am luat micul dejun...happy

| Lor3naXD a răspuns:

De toatelaughing

| stivi a răspuns:

Nimic wey...insa am mancat acum niste carnitza...(pranz)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paine prajita si ceai

| ramonaky25 a răspuns:

Paine prajita cu margarina+miere si lapte dulce tongue

| biank98 a răspuns:

Lapte cu ciocolata cu fulgi de ovaz si o clatita cu gem de visine.

| dragosh a răspuns:

2 conserve cu ton, 2 felii de paine cu miere si unt si 2 biscuiti cu ciocolata si cu untlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brocoli, vreo 200 de grame... vreo 4 rosii, paine prajita, o cana de ceai si o tigara la final big grin