Pai poti pune orice branza vrei tu, dar branza daca este la temperatura camerei se lucreaza mai usor.
In mod normal se pune crema de branza Philadelphia, dar daca nu ai poti prepara singur(a) aceasta branza din baranza dulce de vaci(foarte proaspata-de la tarani), putin coniac cca.1 lingurita la 1oo g.branza sau la 200g-depinde de gustul tau-important este sa aiba aroma coniacului si f. putin rozmarin pisat bine(piua sau mojar, ce ai)sau, fara rozmarin(incearca sa vezi gustul cu rozmarin si fara). Cu aceste adaosuri, branza se amesteca f.f.bine pana cand devine o crema, coniacul panandu-se treptat, cate o lingurita. In rest, ingredientele corespunzatoare daca le ai pe toate(foarte important).Succes.
Branza philadelphia ste o branza d3e vaci foarte cremoasa, ...acest lucru il obtii frecand branza de vaci, preferabil dietetica, cu 0 lingura de ulei la 200gr, apoi se respecta indicatiile din retete, adaugand zahar, oua, arome.etc.
anonim_4396 întreabă:
JamesWatson întreabă:
LisaJulie întreabă: