| andymarie a întrebat:

Ce credeti ca merita mai mult investitia? Un storcator sau un blender pentru a pregati sucuri naturale din fructe sau legume?
Mi-am cumparat un blender mai ieftin insa ce ma nemultumeste este ca trebuie sa pun si apa pentru a dilua pulpa fructelor sau legumelor.

11 răspunsuri:
| Crisss22 a răspuns:

Eu zic ambele big grin.

| morningstar a răspuns:

Eu stiam ca blenderul nu este special pentru obtinerea sucurilor, mai degraba pentru a face pireu din fructe si legume, dar nu suc.
Storcatorul este special pentru obtinerea sucurilor naturale pentru ca separa pulpa de suc. Pulpa o poti folosi adaugand un pic in suc daca ti se pare prea subtire, dar si pentru creme la prajituri, compoturi.
Deci, investitia mi se pare mai buna pentru un storcator de legume decat pentru un blender.

| pietrean a răspuns:

Te sfatuiesc sa cumperi un storcator. Dupa buget, dar nu este nevoie sa iei unul scump(eu am unul chinezesc, ieftin si este bun).La storcator, oricum iese putin si din pulpa fructelor sau legumelor si chiar este foarte bine pentru intestine.Blenderul poti sa-l folosesti la supele din legume, fasole pasata(facaluita), piureuri din diferite legume(telina, mazare dar nu cartofi).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avantajul este ca nu pierzi nimic din fruct. Ma refer chiar la patea esentiala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa apa, retine ca si volumul de fruct este de 3 ori mai mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apa poate fi inlocuita cu lapte sau iaurt...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se curata mult mai simplu si este mai eficient, mai economic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In concluzie, felicitari! Ai facut o alegere buna...

| Jasm a răspuns:

Un storcator cu axe melcate ceramice ar fi alegerea ideala. Acesta nu distruge nutrientii.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Cel mai bun ar fi un storcător din acesta nou apărut care nu separă fructul de suc în 2 compartimente și în care fructul se introduce întreg, fără a mai trebui curățat de coajă sau tăiat în bucățele.
La sfârșit iese un fresh de milioane, nici gros ca la blender, dar nici subțire și putin ca la un storcător de duzină.

| dragosdaa a răspuns:

Storcatoarele cu presare la rece sunt cele mai recomandate.