50% fructoza, 50% glucoza, desi care e faza? e ca orice tip de zahar, nu exista zahar mai bun, dar carbo sunt importanti, decat zahar mai bine un fruct, orice tip de zahar ingrasa, sanatos e orice tip de zahar, dar cu limita, glucoza 80% se retine pentru energie, fructoza 50% se retine, 50% grasimi, totul e sa consumi putin, sa faci efort cat mai mult, nu sa te omori cu sala sa fi mereu in miscare, esti in casa nu sta miscate
Și eu am vrut să înlocuiesc zaharul alb cu cel brun, dar cel brun nu îndulcește nimic, e ca și cum n-ar fi . Mai bine renunți la ambele.
Mi-a spus un medic că, din punctul de vedere al ficatului, zahărul e tot zahăr, indiferent dacă e alb, brun, bio sau nebio.
Eu am renunțat de tot la orice tip de îndulcitori, fructele sunt singurele alimente dulci pe care le consum și nici alea în exces.
http://www.scientia.ro/......ucide.html
anonim_4396 întreabă:
miauu întreabă: