Ai putea da un exemplu de desert pe care il consumi?
Bună din nou.
Înghețata simplă, zeamă de fructe amestecată cu cuburi de gheață și felii de lămâie.
Pa, pa.
Se pare ca esti la dieta.
Bună.
Nu, știu să mănânc! Consum orice, dar tot ce are valoare calorică mare o fac cu moderație.
Pa, pa.
Te pot invidia pentru acest stil de alimentatie, din moment ce eu cad prada dulciurilor si diverselor alimente care contin carbohidrati doar pentru ca sa-mi rasfat papilele gustative fara a ma gandi la consecinte plus ca nu o fac cu moderatie, niciodata nu ma pot opri din mancat dulciuri chiar daca uneori simt ca explodez.
Poate ca ar trebui sa mananc ca si Legiuitoarea dar, ispita nu ma lasa - cremsnit, prajitura cu crema de lamaie, ciocolata de la Ikea si clatite cu dulceata
Nici eu nu ma pot opri tentatiei, mai ales ca sunt o pofticioasa si nu ma pot opri din mancat dulciuri, si ciocolata este buna din cauza glucidelor dar consumata moderat, un cubuletz pe zi dar eu care o consum toata tableta... no comment, respect pentru cei care se pot abtine la fel ca si Legiuitoarea
Papanasi, cremsnit si clatie si mai imi plac si placintele de mre care la face bunica mea.
Papanasi, puturcai clatite, placinte orice prajituri, musuroiul de cartita preferabil! Si etc!
Dar tie?
Funda?
Păi, de obicei un suc natural de portocale, dar, mai rar, merg la un magazin numit INAN și cumpăr o prăjitură și o ciocolată caldă sau un ceai. Dar de ce mă întrebi?
La fel, si pentru mine ciocolata e baza, de la tortul de ciocolata pana la inghetata, bilutele de ciocolata dar in afara de asta imi mai place cremsnit, clatitele cu finetti, placinta de mere...
Si mie imi place placinta cu mere. am uitata sa scriu. scuze
Clatite cu nutella :X:X
crema de zahar ars
tort de ciocolata
prajitura briana
pspspsps întreabă: