| mayXangel a întrebat:

Ce diete de scurta durata si nu foarte stricte imi recomandati pentru pierderea a 5-6 kg? Funda pentru. raspunsul care functioneaza!

7 răspunsuri:
| Crivi a răspuns:

Oare de ce asteptati toate sa vina vara, si iainte cu 2-3spt de a pleca la mare incepe infernul ca e burta mare, fundu la fel, celulit ain floare...nu e mai simplu sa fi atenta tot anul?

| Andrada1 a răspuns:

Http://curaslabire76.tk/Dieta-pe-baza-de-puncte.html multa lume a slabit cu diete pe baza de puncte :) pana si verisoara mea :P Bafta

| aaaa12345 a răspuns:

Stiam eu o dieta care in 7 zile slabesti 7 kg:
Prima zi: numai fructe
A doua zi: numai legume
A treia zi : numai lactate
A patra zi : numai oua
A cincea zi: numai carne fiarta
A sasea zi : numai peste
A saptea zi : se reia o diata preferata de mai sus

Daca nu poti tine toata dieta ti-as sugera sa tii prima, a doua si atreia zi.Vei avea rezultate, cel putin 2kg

| airam a răspuns:

Cu dieta asta pe zile nu o sa rezolvi altceva decat sa dobandesti o probema la stomac de toata frumuseteahappy asa a patit si vara-mea care a tinut dieta asta si pe langa ca a inceput sa aiba pprobleme cu stomacul, dupa ce nu a mai tinut-o a mai si pus dublu inapoi

| nellyneliana a răspuns:

O dieta hiperproteica.

| whitehair a răspuns:

Pai iti trebuie asa:
1.Una bucata prieten(a) posesor-posesoare de javra.
2.Una strada foarte lunga.
Conditii:javra sa nu te cunoasca.
Roaga-ti prietenul-prietena sa dea drumul javrei cand esti in apropiere. Dupa prima tura slabesti sigur minim un kilogram.Repeta operatiunea pana ajungi la greutatea dorita.Si data viitoare pune intrebari de genul acesta la categoria "beauty & fashion".