O branza fina, maturata. prezinta insertii de mucegai(penicilina) de culoare albastra sau chiar albastru-verde si un miros puternic intepator. cele mai celebre sunt gorgonzola-italia, roquefort-franta, stilton-uk
Lapte de brânză, cu o pasta moale cu vene albastruie, conţinutul mediu de grăsimi este de 34%. Caracterizate prin culoarea galben şi untosa, făcute din lapte vacă ne pasteurizat
Fabricat în judeţul Devon
este lăsată să se maturizeze de la 3 la 6 săptămâni
Este brinza nemteasca sau franzuzeasca care are inauntru mucegai albastru mie nu imi place dar multora le place si mucegaiul nu e ala de pe pereti nu, este mucegai expre pentru brinza
Este brinza nemteasca sau franzuzeasca care are inauntru mucegai albastru mie nu imi place dar multora le place si mucegaiul nu e ala de pe pereti nu,este mucegai expre pt brinza
Skrilly întreabă: