Este un sortiment de branza din lapte de bivolita, nefermentata.
http://www.webdex.ro/online/dictionar/mozzarella
Este o branza de vaci, si poate avea intre 50 si 125 de grame. Cea mai buna este mozzarela de bufalo-
Mozzare" înseamnă "a tăia" şi se referă la procedeul de obţinere a brânzei, care presupune tăierea în cubuleţe a caşului primar şi apoi amestecarea, prin învârtire, a bucăţilor până redevin o singură bucată. Dacă este făcută din lapte de bivoliţă, brânza se numeşte "mozzarella di bufala".
MOZZARELA este o branza de capra/vaca naturala care este adusa pe piata romana din export extern pe piata noastra.
Este un tip de branza... Se foloseste de obicei la pizza si are "proprietatea" de a se intinde (aproximativ ca o guma de mestecat) daca e calda...
Http://en.wikipedia.org/wiki/Mozzarella
am citit ca de curand au descoperit o cantitate mai mare de dioxina in produsele lactate din care rezulta mozzarella
Este branza care se foloseste la pizza. E buna pentru ca se topeste iar pizza e mai buna decat cu cascaval. Se pastreaza in zerul (apa) ei iar daca o scoti trebuie mancata in scurt timp.
JustMe_2928 întreabă:
Miroiu_Nicolae_1967 întreabă:
bianca_9810 întreabă: