Spuma ce se strange nu e decat "mizeria" din carnea de pui care nu a fost indeparatata la spalare, sau de pe legume.
neaparat aruncata
Sunt proteinele din sange care fierb si precipita. Nu e bun de nimic, are un gost neplacut si tulbura supa.
DA! e buna de aruncat... pe viitor sa stii ca este o regula foarte importanta pentru a obtine o supa de carne clara, curata si buna, trebuie sa indepartezi acea spuma... cu o lingura, cu o paleta cu ce vrei tu, lasi carnea sa fiarba si cand observi spuma aceea deasupra il arunci si o sa vezi ca supa ta va fi mai clara si mai frumoasa la culoare...
acea spuma nu este altceva decat toxine, mizerie asa se curata carnea...
Nu e buna, este sangele din carne, el da un gust ciudat supei sau orice mancare ai face prin fierbere, scoate-o cu o pasleta cu gauri inguste.
Nu e buna la nimickkkkk! e doar mizeria din carne pentru ca se fierbe si se curata toata ...