Întrebare recomandată | Triana a întrebat:

Ce fac pentru a nu se mai intari caramelul ca un bolovan? Pun margarina dupa ce se face zaharul ars?

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Se adaugă unt + lapte/frişcă lichidă când prepari glazura caramel!


Vezi diverse reţete la linkul : http://www.itips.ro/......v1977.html

http://www.divahair.ro/......r_de_bune!

http://www.culinar.ro/....../198/2875/

http://www.gustos.ro/retete-culinare/amandine-cu-gazura-de-caramel.html


Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Adaugi lapte cand prepari caramelul.
Te pup!

| Fluffy69 a răspuns:

Nu trebuie sa pui lapte oare :-W?

| PandaaKid a răspuns:

Trebuie sa pui lapte happy

| Stoenescu_Simona_1993 a răspuns:

Pui zaharul il lasi sa se caramelizeze la foc mic, si amesteci incontinuu, pentru ca se va arde si va fi amar la gust, in acelasi timp separat pui putin lapte la fiert, si il pui in clocot peste zaharul topit, amesteci incontinuu daca se intareste nu te speria mai lasa-l 1 minut pe foc si amesteca se va omogeniza perfect, succes

| ionut1234567 a răspuns:

Cu laptele ce faci?,...