Alien, am vazut intrebarea asta de zeci de ori. Raspund a nu stiu cata oara acelasi lucru: nu recunosc nici un animal pe cale de disparitie, nici o planta pe cale de disparitie Deci nu fac nimic!
Din pct de vedere al unui viitor medic veterinar, iti imaginezi ca as tine cu animalul )
Nu stiu de ce crezi ca genul acesta de filozofie interogativa s-ar limita numai la regnul zoo/botanic? Istoria umana a experimentat multe raspunsuri posibile si inca nu l-a gasit pe cel bun. Asa ca, a trecut mai departe, nepasatoare la cele prezente, bineinteles in cautarea raspunsului cel bun.
Nu bagi in seama ce se intampla.pana la urma o fi o planta pe cale de disparitie dar nu o fi chiar ultima
Sun un prieten si ii zic sa ma ajute sa scot planta de pe gatul animalului si sa ma ajute sa o resuscitez si apoi sa o plantam
Il las sa manance linistit, eventual ii pun eu in gura planta aia daca asta e singura cale de a salva specia. Imi plac animalele. Mai mult decat buruienile.
Buna intrebare! I-au animalul de langa planta si ii dau altceva sa manance! Asa supravietuiesc amandoi!
Cand imi iau diploma in botanica te anunt pana atunci alte palnte nafara de rosi castraveti etc nu prea deosebesc mai ales o planta pe cale de disparitie deci... Pass Over
Buna intrebare! N-am nici cea mai mica idee, probabil ar fi o reactie pe moment
Otravim animalul? Glumesc... eu cred ca as merge mai departe. Nu i-as da importanta. Sper, totusi, sa nu faca animalul indigestie din cauza planetei
Fara sa stau pe ganduri ii omor eu pe amandoi ca sa nu mai fiu nevoit sa fac o alegere.
Pai asa ii in natura cum a zis si Dragalasul scapa cine poate si cine ii mai puternic
indiaqueen întreabă:
Adyr0 întreabă:
anonim_4396 întreabă: