| irinapenet a întrebat:

Ce faci cind nu creste cozonacul?

Răspuns Câştigător
| username_7558 a răspuns:

În primul rând, nu ştiu dacă l-ai pus la temperatura potrivită. Dacă sunt sub 18 sau peste 28 de grade, nu prea are şanse să crească.
Din nou, dacă drojdia a fost prea puţină sau veche, nu o să crească nici dacă i te închini.
Şi din păcate, nu prea ai şanse să îl modofici odată finalizată compoziţia; unii încearcă să il re-frământe, adăugând drojdia caldă necesară, dar operaţiunea durează foarte mult, e foarte greu de fraământat şi nu ai garantia că vei reuşi.

8 răspunsuri:
| JayLeno a răspuns:

Plangi straight face

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Cred ca daca nu iti iese...arunci ''compozitia''si cumperi un cozonac din ala italienesc sau un cozonac frumos, crescut.stiu ca sunt scumpi... dar asta e!

Bula
| Bula a răspuns:

La noi, in familie, prajiturile nereusite se termina cel mai repede (nu le poti servi oaspetilor, deci te sacrifici big grin )

assiris
| assiris a răspuns:

Il faci placinte eventual umplute cu dulceata sau branza si prajite in ulei.

cristian
| cristian a răspuns:

Chemi musafri care te vor ajuta sa-l mananci.

| rael a răspuns:

Variante :
1.iti cumperi unul
2.arunci materialul initial si incerci sa faci altul
3.il coci asa si vezi ce se intampla!

| CAsToReL a răspuns:

Te duci si iti cumperi un cozonac...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il faci cornulete umplute

Întrebări similare